SUMMERJUMP FESTIVAL - 11 augustus 2018

“Inflatable Summer Music Festival”

Beleef een knotsgekke combinatie van het beste van 2 werelden.

“Summerjump” combineert het grootste “Inflatable Theme Park” met het leukste wat een “Music Festival” je maar kan bieden!

Samen met je vrienden, familie, buren, collega’s en kennissen geniet je van real-life action, een heuse festivalweide en zelfs een Coco-Nut Beach-Bar!

Zomerse beats en tunes, geweldige uitdagende attracties, real-life action of genieten van de rust op het strand?! Je vindt het allemaal, op deze allereerste editie van “SUMMERJUMP”!

Bekijk hier alvast onze schitterende line-up:

De enige echte oktoberfesten in de regio!

U kent het wel, de jaarlijkse traditie uit Duitsland, de “Oktoberfesten”. De Poutrel en Thienpont Artists & Events hebben de handen in elkaar geslagen om deze Beierse traditie ook echt door te zetten in België. Meer bepaald in onze eigen Gemeente Willebroek.
Het splinternieuwe festival werd omgedoopt tot “Willefest”!

“Een sterk artistiek programma”

Er werd meteen gekozen voor een uitgebreid en mooi artistiek programma om deze eerste editie te voorzien van de nodige muzikale ambiance en sfeer. De feesttent zal werkelijk op zijn grondvesten daveren!

“Een echte feesttent met houten tafels en banken”

Zoals de traditie het wil, zal er op “Willefest” ook een echte feesttent zijn volledig in typische inkleding en stijl. Houten banken en tafels, halve liters bier en de bezoekers worden massaal opgeroepen om in typische traditionele kledij te verschijnen op het festival.

“Wees er snel bij en verzeker je van jouw ticket!”

Voor tickets en alle informatie aangaande dit nieuwe festival kan u terecht op de website van het event: www.willefest.be
Zorg dat u er bij bent!
Herzligg Wilkommen!

Een splinternieuw Schlagerfestival op een unieke locatie!

Studio Schlager is een splinternieuw schlagerfestival dat ontworpen werd door enkele bedrijven die zich situeren op de site van AED Studio’s te Lint. Deze bedrijven kennen elkaar al een tijdje en hebben elk hun specialiteit of core business in de event sector.
Ze besloten om voor dit project al deze kwaliteiten te bundelen en zo een splinternieuw, geweldig nieuw schlagerfestival te ontwikkelen.
Dit op de prachtige locatie die Lint rijk is, namelijk de AED Studio’s!