Hollandse party tracks scoren in Nederland én België!

PartyfrieX

Geen WK voetbal voor onze noorderburen, maar als u dacht dat ze daarom stilletjes in een hoekje weg zouden kruipen, dan heeft u het aardig mis! Hoewel hun spitsen het de laatste jaren feestelijk laten afweten, scoort Holland nog wel aan de lopende band in Nederland én België met hun heerlijke party tracks (cfr. Snollebollekes, Jebroer, Kraantje Pappie…).

Het offensief compartiment is ook voor deze zomer weer aardig gestoffeerd, want met oorwurm ‘Goedemorgen’ van Parla & Pardoux en zeker het heerlijke ‘Ik moet zuipen’ van Partyfreaks, heeft Oranje twee toppers in huis en vol de aanval ingezet op de Nederlandse én Vlaamse hitlijsten!

PartyfrieX ft. Schorre Chef – ‘Ik moet zuipen’

 

Tom Wilborts & Bart Coppens vormen sinds 2013 het feestduo PartyfrieX. Hun debuutsingle ‘Allemaal Voor Jou’ is direct een knaller en sindsdien zetten ze vele café’s en feesttenten volledig op hun kop. Nieuwe krakers volgen, zoals ‘Elke Keer Hetzelfde’, ‘Deze Kroeg’ (Ya Ya Yippie), ‘Meter Bier’, etc.

Na hun succesvolle carnavalssingle van 2017, ‘John (Met Zijn Accordeon)’, gingen ze een samenwerking aan met Schorre Chef en brachten ze ‘Ik moet zuipen!’ uit. En wat een succes! De videoclip werd al meer dan 4 miljoen keer bekeken en het nummer is zowel in Nederland als Vlaanderen goed op weg om dé zomerknaller en culthit van 2018 te worden!

Parla & Pardoux – ‘Goedemorgen’ 

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie...