Zangtalent

Promo op maat van uw artiest of event!

De redactie van www.zangtalent.be kan met de nodige “know how” beginnende artiesten of gevestigde waarden helpen om de nodige bekendheid te genereren. Ook concertor- of festivalorganisatoren zijn van harte welkom.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om jezelf, jouw event en jouw muziek in de picture te brengen? Dan bieden wij bij Zangtalent.be de ideale oplossingen aan!

 

Als artiest is het enorm belangrijk dat je het grote publiek kan bereiken. Geen sinecure, want vaak beschik je niet over de juiste contacten of de nodige tijd om een verzorgde promo campagne op poten te zetten. Zangtalent.be kan hier voor de ideale commerciële partner worden.

Wij bieden oplossingen aan van A tot Z. Promoteksten, verzorgde promo campagnes waar zelfs grafisch ontwerp, webdesign, fotoshoot, videoclips en doeltreffende marketingcampagnes inbegrepen kunnen zitten. 

Hiervoor hanteren wij zeer betaalbare en correcte prijzen, steeds voorzien van een professionele kwaliteit. U zal voorzien worden van de nodige opvolging en krijgt een open feedback. De promo activiteiten voor artiesten of events staat geheel los van de gewone berichtgevingen op onze website.

Er bestaat ook de mogelijkheid om uw concert, festival of event extra in de picture te plaatsen via onze website. Zodoende zal uw ticketing perfect kunnen verlopen. Ook hierin kunnen we de juiste kwaliteit en service aanbieden.

U kan als artiest bij ons dus terecht voor de volgende promotiehulp:

  • Artiesten promotie
  • Concert/Festival/Event promotie
  • Ticketing oplossingen

 

Heeft u graag alle informatie aangaande de mogelijke promopakketten?

Mail dan snel naar: promo@mediawatchers.be of bel ons op het nummer: 0468 31 03 44 of 0487 19 06 72